«Απόφαση αγάπης»!

«Απόφαση αγάπης»!

Νίκος Αθανασίου
«Απόφαση αγάπης»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την συνέχιση της συνεργασίας με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για την επόμενη διετία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να στέκεται στην αγάπη του για το «τριφύλλι»!

Η συμφωνία ανάμεσα στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και την διοίκηση του Παναθηναϊκού υπήρχε εδώ και είκοσι μέρες. Ο Πορτογάλος προπονητής πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε για να δουλέψει κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και το απόγευμα της Δευτέρας οριστικοποιήθηκε και τυπικά η παραμονή του στον πάγκο του «τριφυλλιού» για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Φερέιρα με λόγια καρδιάς αναφέρθηκε στο «γιατί» της παραμονής του και μίλησε για ρίσκο που ήθελε να πάρει!

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Αναλυτικά η ανακοίνωση και η δήλωση του 66χρονου κόουτς:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα για την ανανέωση της συνεργασίας μας για δύο ακόμα χρόνια. Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, ο κ. Φερέϊρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τα ακόλουθα:

Το να παραμείνω στον Παναθηναϊκό αποτελεί για μένα μια πράξη η οποία θεωρώ ότι αποδεικνύει την μεγάλη μου αγάπη για το Σύλλογο. Αποδεικνύει επίσης την θέληση μου να συμμετέχω και να βοηθήσω στην οικοδόμηση ενός νέου πρότζεκτ.

Όπως όλοι αναμφισβήτητα καταλαβαίνουν, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Σύλλογος, δεν είναι για τα χρήματα που παραμένω. Είναι για να μπορέσω να ανταποδώσω τον όμορφο και φιλικό τρόπο με τον οποίο όλοι μου συμπεριφέρθηκαν στο club στη διάρκεια του ενάμιση αυτού έτους, καθώς επίσης και για να δείξω από την πλευρά μου τη χαρά και τη μεγάλη μου αγάπη για τον Παναθηναϊκό.

Γνωρίζω τα ρίσκα και τις δυσκολίες που αναλαμβάνω, ήθελα όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές να βρίσκομαι δίπλα σε όλους στον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα