«Μεγάλη απώλεια ο Καραγκούνης»

Gazzetta team
«Μεγάλη απώλεια ο Καραγκούνης»

bet365

Ο Γιάννης Τοπαλίδης μίλησε για την πρόκριση της Εθνικής ομάδας, υποστηρίζοντας ότι πλέον όλα μπορούν να γίνουν, ενώ στάθηκε και στην σημαντική απώλεια του Γιώργου Καραγκούνη.

Ο βοηθός του πρώην τεχνικού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Ότο Ρεχάγκελ αναφέρθηκε επίσης στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6 στις αδυναμίες των Γερμανών, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι πλέον δίνουν μεγαλύτερη βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα, ενώ για τους παίκτες που βρίσκονταν και στο «έπος» του 2004, υποστήριξε πως είναι οι... οδηγοί της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Τοπαλίδης:

Για την πρόκριση της Εθνικής στους «8» του Euro: «Το συναίσθημα δεν περιγράφεται. Πρέπει να το ζήσει κάποιος για να μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει μια τέτοια πρόκριση. Όταν περνάς στον επόμενο γύρο όλα μπορούν να γίνουν.

Σχετικά με την Γερμανία: «Τους Γερμανούς τους γνωρίζω καλά. Φυσικά και είναι καλή ομάδα αλλά έχουν και αρκετές αδυναμίες τις οποίες έχουν δείξει και στα φιλικά αλλά και -για παράδειγμα- στο παιχνίδι με την Πορτογαλία. Σε αυτό δυσκολεύτηκαν αρκετά για να σκοράρουν και να νικήσουν. Γενικότερα προσπαθούν να μην είναι τόσο επιθετικοί. Τα μπακ αγωνίζονται πολύ μπροστά. Οι αντίπαλοι έχουν κάνει πολλές ευκαιρίες απέναντί τους και για αυτό προσέχουν περισσότερο την άμυνα σε σχέση με το παρελθόν».

Για τους παίκτες που βρίσκονταν και στην ομάδα του 2004: «Είναι οι οδηγοί της ομάδας και ξέρουν πως θα την οδηγήσουν μπροστά. Είναι κακό που ο Καραγκούνης δεν θα είναι παρών στο παιχνίδι. Είναι μια μεγάλη απώλεια, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα μας στοιχίσει».

Αναφορικά με τον αντικαταστάτη του Καραγκούνη: «Δεν μπορώ να απαντήσω ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης τους. Δεν ξέρω πως θα αντιμετωπίσει την Γερμανία ο Φερνάντο Σάντος και τι πλάνα έχει καταστρώσει με τους συνεργάτες του. Αυτός μόνο μπορεί να μας πει ποιος είναι ο ιδανικός. Όποιος και να είναι αυτός όμως δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να τον αντικαταστήσει. Δεν πάει να πει αυτό ότι θα χάσουμε απλώς είναι μια σημαντική απώλεια».

Όσο για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πριν από το ματς της Παρασκευής: «Όταν περάσεις στο δεύτερο γύρο κοιτάζεις να είναι οι παίκτες πανέτοιμοι. Προσπαθείς με συζητήσεις να τους προετοιμάσεις. Αλλά βέβαια στην περίπτωση τη δική μας δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο».

 

Τελευταία Νέα