Όχι Σπανού σε Σούπερ Λίγκα

Όχι Σπανού σε Σούπερ Λίγκα

Gazzetta team
Όχι Σπανού σε Σούπερ Λίγκα

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την άρνησή του να αναλάβει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Γιώργος Σπανός παρά τις φήμες που τον ήθελαν να είναι το μεγάλο φαβορί για τη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με τη «SportDay» ο πρόεδρος του Ατρομήτου επικαλείται έλλειψη χρόνου, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεών που έχει με τον σύλλογο αλλά και στις επιχειρήσεις του. Επίσης, δεν έχει ξεχάσει τι είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια, όταν ήθελε να αναλάβει την προεδρία της Λίγκας.

Τότε ο Σπανός είχε πάρει διαβεβαιώσεις για νίκη του στις εκλογές, όμως την τελευταία στιγμή έμεινε… ξεκρέμαστος. Τέλος ένας ακόμα λόγος της άρνησής του είναι η ανησυχία του μήπως σε μια τέτοια περίπτωση μπει σε κίνδυνο η ομαλή λειτουργία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα