Ρούνεϊ: «Πιο οργανωμένοι από ποτέ»

Gazzetta team
Ρούνεϊ: «Πιο οργανωμένοι από ποτέ»

bet365

Ιδανικό είναι το κλίμα της αποστολής της Αγγλίας σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία του και παίζει κόντρα στην Ουκρανία.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της Αγγλίας στο ματς κόντρα στην Ουκρανία και αναφερόμενος στην πορεία της ομάδας του στο Euro 2012 τόνισε:

«Σίγουρα χρειάζεται και τύχη, αλλά έχουμε μια καλή ευκαιρία. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές και είμαστε πιο οργανωμένοι από ποτέ», ενώ αναφερόμενος στην πιθανότητα οι Άγγλοι να βρεθούν αντιμέτωποι με τους Ισπανούς, σχολίασε:

Αν θες να κερδίζεις τις διοργανώσεις, πρέπει να παίξεις με τις καλύτερες ομάδες. Ξέρετε τι ώθηση θα μας δώσει μία πιθανή νίκη σε βάρος της Ισπανίας;»

Για την ποινή των δύο αγωνιστικών που εξέτισε, δήλωσε: «Όταν τιμωρήθηκα με τρεις αγωνιστικές σκέφτηκα ότι ήταν πιθανό να μην είμαι στην αποστολή. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Τέλος, για το αν οι διεθνείς απολαμβάνουν την διοργάνωση και αν υπάρχει το άγχος για διάκριση που υπήρχε σε προηγούμενες διοργανώσεις ή στον περασμένο Μουντιάλ, επεσήμανε: «Οι παίκτες είναι ευχαριστημένοι και σταθεροί. Πριν δύο χρόνια ήμασταν ασταθείς. Τώρα είναι χαρούμενοι, παίζει ο ένας για τον άλλον και αυτό νομίζω φαίνεται στο γήπεδο. Υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ των παικτών και του τεχνικού τιμ.

Πρέπει να έρθετε στο ξενοδοχείο να το διαπιστώσετε. Οι παίκτες της Σίτι παίζουν σνούκερ με τους παίκτες της Μάντσεστερ. Της Τσέλσι παίζουν με της Λίβερπουλ. Είναι το καλύτερο κλίμα που έχω συναντήσει όσο είμαι στην αποστολή».

 

Τελευταία Νέα