Φουσίλε θέλει ο Ζαρντίμ

Φουσίλε θέλει ο Ζαρντίμ

Gazzetta team
Φουσίλε θέλει ο Ζαρντίμ

bet365

Πρώτη επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, είναι ο Χόρχε Φουσίλε της Πόρτο, τον οποίο θεωρεί ιδανική λύση για την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωταθλητής, ο Ζαρντίμ γνωρίζει πολύ καλά τον Φουσίλε από την θητεία του στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου ο διεθνής Ουρουγουανός αγωνίζεται με την φανέλα της Πόρτο. Ο Φουσίλε βρίσκεται στο Οπόρτο από το 2006, όταν είχε αποκτηθεί με 200.000 ευρώ.

Έκτοτε φυσικά η τιμή εκτοξεύτηκε, αφού πέρα από την καριέρα του στους πρωταθλητές Πορτογαλίας, θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος από την πολυετή του συμμετοχή σε Champions League, Europa League, στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας φυσικά, αλλά και από τα ματς που έχει δώσει με την Εθνική ομάδα της χώρας του όπως στο τελευταίο Μουντιάλ, στην Νότιο Αφρική που ήταν βασικός σε όλα τα ματς της διοργάνωσης.

Ο Χόρχε Φουσίλε έχει παραχωρηθεί στην Σάντος με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο δεν θα συνεχίσει μέχρι τον Δεκέμβριο που είναι σε ισχύ ο δανεισμός του και ψάχνει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Για όσους δεν τον έχουν δει αγωνιζόμενο, πρόκειται για ένα ταχύτατο δεξί μπακ – χαφ που βοηθάει πολύ και στην επίθεση, χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο πόδια, ενώ φυσικά πρόκειται για έτοιμο παίκτη που μπορεί άμεσα να μπει και να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Τιμή εκκίνησης των διαπραγματεύσεων ορίζονται τα 3 εκ. ευρώ, ενώ στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται πως θα αποκτηθεί μόνο στην περίπτωση που πουληθεί ο Τοροσίδης, ο οποίος παρακολουθείται στενά στο Euro 2012, για να καλύψει το κενό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα