«Μπορεί ν' αλλάξει ομάδα ο Μέλμπεργκ»

«Μπορεί ν' αλλάξει ομάδα ο Μέλμπεργκ»

Δημήτρης Τομαράς
«Μπορεί ν' αλλάξει ομάδα ο Μέλμπεργκ»

bet365

Το πολύ καλό όνομα που έχει ο Όλαφ Μέλμπεργκ στην Μεγάλη Βρετανία, ειδικά μετά την θετική του εμφάνιση στο ματς με την Εθνική ομάδα της Αγγλίας ενδέχεται να οδηγήσει στο ν' αλλάξει ομάδα, όπως μεταδίδουν οι Σουηδοί.

Σε ρεπορτάζ που είχαν την Κυριακή σουηδικά ΜΜΕ τόνιζαν πως «ο Μέλμπεργκ έχει πολύ καλό όνομα στην Αγγλία. Ειδικά μετά το πολύ καλό του παιχνίδι με την Εθνική πήρε και άλλους πόντους». Ανάμεσα στ' άλλα επισήμαιναν ότι είναι «ένας εκ των Σουηδών ποδοσφαιριστών που μπορεί ν' αλλάξει ομάδα φέτος.

Ο Ολυμπιακός του δίνει νέο μονοετές συμβόλαιο, όμως εκείνος δεν έχει απαντήσει ακόμα. Η Έβερτον τον θέλει ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν και άλλα κλαμπ γι' αυτόν από την Αγγλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα