Εβδομάδα εξελίξεων στο λιμάνι!

Εβδομάδα εξελίξεων στο λιμάνι!

Δημήτρης Τομαράς
Εβδομάδα εξελίξεων στο λιμάνι!

bet365

Στον Ολυμπιακό η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα. Το θέμα της πρώτης γραμμής είναι ο στόπερ.

Όπως γράψαμε και το Σάββατο σε πρώτη φάση αναζητούνται ένας κεντρικός αμυντικός -κυρίως εάν δεν μείνει ο Όλαφ Μέλμπεργκ- αλλά και ένα δεκάρι και ένας πολυσύνθετος επιθετικός. Το κυρίαρχο μέλημα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ν' αποσαφηνιστεί η υπόθεση του Σουηδού στόπερ, κάτι που θα συμβεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Από εκεί και έπειτα μετά την απάντηση του Μέλμπεργκ και κυρίως με το εάν εκείνη δεν είναι θετική (σ.σ. κάτι που φαντάζει αρκετά πιθανό πια) θα δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις. Το μεγάλο βάρος από οικονομικής πλευράς θα πέσει στο δεκάρι.

Για τον αμυντικό οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν από 1 έως 1,5 εκατ. ευρώ. Για το δεκάρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, προτίθεται να δώσει από 3 εκατ. ευρώ και πάνω ενώ το μπάτζετ για τον επιθετικό θα είναι πιο λίγα.

Έτσι προκύπτει ότι η εβδομάδα στην οποία μπαίνουμε θα είναι αρκετά καθοριστική για τους ερυθρολεύκους. Βέβαια πρώτα θα καταπιαστούν με τον κεντρικό αμυντικό και μετά με τις άλλες δύο θέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα