Έχασε Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ

Έχασε Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ

Έχασε Μάρκος Αντόνιο ο ΠΑΟΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Άδοξο τέλος είχε η υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο για τον ΠΑΟΚ, αφού ο παίκτης θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην Νυρεμβέργη.

Μπορεί ο Βραζιλιάνος αμυντικός να έμεινε τελικά ελεύθερος από την Ραπίντ Βουκουρεστίου και να φαινόταν τις τελευταίες ημέρες ότι βρίσκεται αρκετά κοντά στον «Δικέφαλο του Βορρά», η «σφήνα» ωστόσο της Νυρεμβέργης όπως είχε αναφερθεί από το προηγούμενο διάστημα, στάθηκε ικανή για να τον κρατήσει εκτός Τούμπας. Ο 29χρονος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος και του πρόσφερε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, ενώ η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

«Ανυπομονώ για τον καινούργιο μου ρόλο στη Νυρεμβέργη. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι σε έναν τόσο παραδοσιακό σύλλογο και στην Μπουντεσλίγκα, η οποία είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα», δήλωσε ο 29χρονος στόπερ μετά την ανακοίνωση του… γάμου του με τη Νυρεμβέργη.

«Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να καλωσορίσουμε στον σύλλογο έναν κεντρικό αμυντικό με το διαμέτρημά του. Ο Μάρκος φέρνει εμπειρία και κουλτούρα. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες άπταιστα, συνεπώς μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο για εμάς και εκτός γηπέδου», αναφέρει ο γενικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, Μάρτιν Μπάντερ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα