Επίθεση Λίπι στην... Πριμέρα
Μπορεί η Σεριε A να πλήττεται από τις συνεχείς αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για στημένα παιχνίδια, ο Μαρσέλο Λίπι ωστόσο δεν αφήνει στο... απυρόβλητο και την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Με αφορμή τον υποβιβασμό της Βιγιαρεάλ στην Σεγούντα, έπειτα από το 2-2 της Βαγιεκάνο με την Γρανάδα, που κράτησε αμφότερες στην κατηγορία.
«Ξέρω πως στην τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Βιγιαρεάλ έπεσε κατηγορία, επειδή μία αναμέτρηση έληξε με αποτέλεσμα που ταίριαζε και στις δύο ομάδες. Οι Ισπανοί κάνουν τέτοιου είδους πράγματα», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, βάζοντας έτσι... φωτιά στο αυριανό παιχνίδι Ισπανίας-Κροατία, όπου με ισοπαλία μεγαλύτερη του 2-2, μένει η «σκουάντρα ατζούρα» εκτός διοργάνωσης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
