Φερνάντο, ένας μεγάλος Έλληνας! (vid)

Φερνάντο, ένας μεγάλος Έλληνας! (vid)

Gazzetta team
Φερνάντο, ένας μεγάλος Έλληνας! (vid)

bet365

Πορτογάλος; Πλέον μόνο στο διαβατήριο! Ο Φερνάντο Σάντος με μία απίστευτη ομιλία στην συνέντευξη Τύπου συγκίνησε και έδειξε πόσο δεμένος είναι με την χώρα μας.

Ο Σάντος μίλησε σαν Έλληνας δίνοντας απαντήσεις που κλείνουν στόματα! Ένας Αγγλος δημοσιογράφοςτον ρώτησε «αν η Ελλάδα έπαιξε για να αποδείξει στην Μέρκελ ότι κάνει λάθος που λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να διατηρηθούν σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο» με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να του απαντά:

«Αυτό που μας εμπνέει είναι η ιστορία της Ελλάδας. Οι Έλληνες έχουν τεράστια περηφάνια και αξίζουν το σεβασμό όλων.

Όλοι πρέπει να τους σέβονται, γιατί από εκεί άρχισαν η δημοκρατία και τόσες άλλες αρχές. Οπότε πολύ απλά κανείς δεν μπορεί να μας κάνει μαθήματα!», τόνισε.

Σχετικά με την επικράτηση σε βάρος της Ρωσίας υποστήριξε: «Είμαστε ευτυχείς που δώσαμε χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, που λόγω τραυματισμού δεν είναι μαζί μας. Είναι μία μεγάλη πρόκριση. Είναι ένα αποτέλεσμα της δουλειάς των παικτών μου στο γήπεδο.

Ο Θεός ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε να φτάσουμε στα προημιτελικά. Ήταν θέμα συγκέντρωσης, η οποία μας έλλειψε στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Είχαμε όμως ένα ξεκάθαρο πλάνο και το εφαρμόσαμε. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τις αρετές του και να σκοράρει. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα και κάτι παραπάνω.

Τους είπα πως τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ότι τους πιστεύω απόλυτα. Ο χαρακτήρας της ομάδας βγαίνει πάντα στην επιφάνεια στα καθοριστικά ματς».

Για τους διαιτητές ανέφερε πως «δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Ό,τι ήταν να πω, το είπα μετά το πρώτο παιχνίδι. Δεν θέλω να συνεχίσω».

Για την απουσία του Καραγκούνη λόγω καρτών είπε: «Είμαι τεχνικός. Προσωπικά καλούμαι να βρω τον καλύτερο αντικαταστάτη για να έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση στα προημιτελικά».

Για το επερχόμενο αγώνα υποστήριξε: «Οφείλουμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια μας στην γη και να προετοιμαστούμε για τα προημιτελικά.

Επειδή νικήσαμε δεν σημαίνει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Επίσης ότι επειδή είχαμε χάσει με την Τσεχία δεν σημαίνει πως είμαστε οι χειρότεροι. Γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο επόμενο παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα