Ανανεώνουν Κούσας και Γκόλιας
Τον επαναπατρισμό των Κούσα και Γκόλια σκέφτονται στον Παναιτωλικό, αφού τα δεδομένα στην ομάδα του Αγρινίου έχουν αλλάξει.
Μέρα με την μέρα, οι πιθανότητες να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο ιδιοκτήτης της, Φώτης Κωστούλας αυξάνονται σημαντικά.
Αποτέλεσμα είναι να ξεκινάει η προετοιμασία για την νέα σεζόν, υπό την επίβλεψη του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, με πρώτο μέλημα, την ανανέωση κάποιον συμβολαίων, αφού αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι αποδεκατισμένη.
Οι πρώτοι λοιπόν που πήραν το... μήνυμα να περιμένουν την ομάδα, είναι οι Κούσας και Γκόλιας, τους οποίους πιστεύει πολύ η διοίκηση του Παναιτωλικού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
