Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την κούπα! (vid)

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την κούπα! (vid)

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την κούπα! (vid)

bet365

To δεύτερο και τελευταίο του πρωτάθλημα Ελλάδας κατέκτησε ο ΠΑΟΚ σαν σήμερα, πριν από 27 χρόνια, μπροστά σε 40.000 οπαδούς του στην «καυτή» Τούμπα.

Ήταν 16 Ιουνίου του 1985 όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» νικούσε σε μία κατάμεστη Τούμπα τον Παναθηναϊκό με 1-0 κι έφτανε στην κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος της ιστορίας του, έπειτα από εκείνο του 1976. Από τότε βέβαια μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει ξανά στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά ποιος άραγε μπορεί να ξεχάσει την μεγάλη εκείνη ομάδα των Δημόπουλου, Σκαρτάδου και Κωστίκου, που ήταν άλλωστε και οι τρεις πρώτοι σκόρερς του εκείνη την σεζόν, με 12,11 και 8 γκολ αντίστοιχα.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

Πολλοί ακόμα μεγάλοι παίκτες βέβαια στελέχωναν εκείνη την ομάδα και συγκεκριμένα οι Ιωσηφίδης, Βασιλάκος, Μπανιώτης, Σίγγας, Τσουρέλας, Παντέλης, Στεργιούδας, Δαμανάκης, Αλεξανδρίδης, Σπανοσωτηρόπουλος, Μαλιούφας, Ψαρράς, Καρασαββίδης, Ιορδανίδης, Λιάκος και Μαυρομάτης.

Δείτε στο video που ακολουθεί τα δύο τελευταία ματς που είχε δώσει ο ΠΑΟΚ εκείνη την σεζόν με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα