«Όνειρο η Εθνική!»

«Όνειρο η Εθνική!»

Gazzetta team
«Όνειρο η Εθνική!»

bet365

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε όνειρο τη συμμετοχή του με την Εθνική στο Euro και τόνισε ότι στόχος είναι η παρουσία της «γαλανόλευκης» σε μεγάλες διοργανώσεις να γίνει συνήθεια!

Ο Έλληνας άσος της Σάλκε παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό SPORTSfan, όπου μίλησε για τους στόχους του με την Εθνική, για την καριέρα του στη Γερμανία και τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Aναλυτικά η συνέντευξη του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο περιοδικό SPORTSfan:

Τι σημαίνει η Εθνική για σένα;

«Υπερηφάνεια, ό,τι καλύτερο να αγωνίζεσαι με τη φανέλα για το εθνόσημο και να παίζεις για τη χώρα σου».

Πίστευες ποτέ όταν ήσουν μικρός ότι θα έφτανε μια ημέρα και μάλιστα τόσο σύντομα, που θα έπαιζες ποδόσφαιρο σε τόσο υψηλό επίπεδο και μάλιστα με την εθνική ομάδα στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης;

«Να πω την αλήθεια, όχι, δεν το πίστευα και είμαι πολύ χαρούμενος που συμβαίνει αυτό. Είναι σαν όνειρο και θέλω μέσω της Εθνικής ομάδας να συνεχίσω και να καταξιωθώ και να αγωνιστώ σε μια ακόμα μεγαλύτερη ομάδα».

Τι είναι αυτό που θέλεις να πετύχεις με την Εθνική ομάδα;

«Να μπορούμε κάθε φορά να προκρινόμαστε σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, όπως είναι και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τα παγκόσμια κύπελλα και μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όλοι μαζί να φτάσουμε την εθνική ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Παρότι μικρός στην ηλικία, πως είναι οι σχέσεις σου με τους συμπαίκτες σου στην εθνική και πως είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Εξαιρετικές, με τα παιδιά είμαστε πολύ καλά, έχουμε πολύ καλές σχέσεις, γίνεται πλάκα και το καλό κλίμα είναι αυτό νομίζω που βοηθάει παρά πολύ στις επιτυχίες και στο να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Το ήξερες ότι σε παρακολούθησαν άνθρωποι από μεγάλες ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας στο παιχνίδι με την Πολωνία;

«Όχι, από ποιες ομάδες; Το όνειρό μου να παίξω σε μια ακόμα μεγαλύτερη ομάδα από τη Σάλκε που αγωνίζομαι τώρα και η οποία βεβαίως είναι μια πολύ καλή και μεγάλη ομάδα, στην οποία έχω ζήσει πρωτόγνωρες εμπειρίες»

Πως είναι η ζωή σου στη Γερμανία;

«Δύσκολη θα έλεγα, αλλά ευτυχώς δεν είμαι μόνος. Έχω μαζί μου την οικογένειά μου και μου προσφέρει σημαντική βοήθεια σε πολλά πράγματα και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό».

Με τον κόσμο στην ομάδα και γενικότερα πως τα πηγαίνεις;

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, με αγαπάνε όλοι. Ο κόσμος με έχει δεχθεί πολύ καλά και είναι όμορφα. Γενικά δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με κανέναν, ούτε με τον κόσμο στην ομάδα, ούτε με τους συμπαίκτες μου και τους υπόλοιπους ανθρώπους της Σάλκε και περνάω καλά. Το ευχαριστιέμαι και με έχουν βοηθήσει πόλοι πάρα πολύ».

Έχεις ελεύθερο χρόνο ή είσαι συνέχεια στο γήπεδο για προπόνηση;

«Σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά και όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει και πολύς ελεύθερος χρόνος».

Στην ομάδα τι σου λένε για αυτή την αντιπαλότητα που υπάρχει στην Ελλάδα με τη Γερμανία λόγω των μέτρων και της κρίσης;

«Τίποτα, περισσότερο πλάκα μου κάνουν. Δεν τα συζητάμε αυτά τα θέματα, μόνο πλάκα γίνεται».

 

Τελευταία Νέα