Κοιτάει προς Πόρτο ο Ζαρντίμ

Κοιτάει προς Πόρτο ο Ζαρντίμ

Gazzetta team
Κοιτάει προς Πόρτο ο Ζαρντίμ

bet365

Παίκτες από την Πόρτο παρακολουθεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος έχει λίστα με παίκτες που θέλει να φέρει στον Ολυμπιακό. Δύο άμεσες μεταγραφές ψάχνουν στο λιμάνι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει το ελεύθερο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση ενός αμυντικού και ενός χαφ. Το όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος αρέσει στον Ζαρντίμ, αλλά κοστίζει ακριβά.

Ένας ακόμα μέσος που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο Αντρέ Κάστρο που αγωνίζεται δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Επίσης υπάρχει και ο Σεμπαστιάν Πρέντιγκερ, του οποίου η Πόρτο έχει το 40% των δικαιωμάτων και αγωνίζεται στην Κολόν Σάντα Φε.

Επόμενο όνομα στη λίστα του Ζαρντίμ είναι ο Γιόζεφ Σόουσα, ο οποίος παίζει δανεικός στην Γκρέμιο. Τέλος για τα χαφ υπάρχει και το όνομα του Βαλέρι, που παίζει στη Λανούς και η Πόρτο έχει το 27% των δικαιωμάτων του.

Για τα μετόπισθεν υπάρχει στα υπόψιν ο Σαπουνάρου, ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας αλλά και στο δεξί άκρο. Το συμβόλαιό του εκπνέει σε έναν χρόνο αλλά η Πόρτο τον παραχωρεί. Τελευταίο όνομα είναι αυτό του Ενρίκε Σερένο, ο οποίος έπαιζε φέτος στην Κολωνία με τη μορφή δανεισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα