Στις 09/07 η συνέλευση στον ΟΦΗ

Στις 09/07 η συνέλευση στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Στις 09/07 η συνέλευση στον ΟΦΗ

bet365

Ανακοινώθηκε η Γενική Συνέλευση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

Στις 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του συλλόγου.

Μέχρι τότε, αναμένεται να υπάρξουν πολλές ανεπίσημες συναντήσεις στο παρασκήνιο, όπως επίσης και επαφές με τον τεχνικό του συλλόγου, Νίκο Αναστόπουλο.

 

Η ανακοίνωση

Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής κατά τη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισαν στις 9-7-2012 να πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης στη ΠΑΕ-ΟΦΗ.

Η συνέλευση θα γίνει στις 4 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη είναι:

-Διοικητικός απολογισμός Δ.Σ.

-Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ.

-Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

-Διάφορα θέματα

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα