ΣΚΑΪ... μήνυση!

Gazzetta team
ΣΚΑΪ... μήνυση!

bet365

Η κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου συνεχίζεται, με φόντο πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο! Μήνυση του προέδρου του Ολυμπιακού για σχόλιο αναγνώστη που αφορούσε τα στημένα στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

Καλά κρατεί η κόντρα του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο που πλέον έχει και ποδοσφαιρικό φόντο, μετά την ανάμιξη του «mr. ΣΚΑΪ» με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού! Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» κατέθεσε μήνυση κατά του Αλαφούζου εξαιτίας ενός σχολίου αγνώστου ταυτότητας επισκέπτη στην ιστοσελίδα του σταθμού, το οποίο αναφερόταν στην προσωρινή αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου που κατηγορείται για στημένους αγώνες ποδοσφαίρου. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας, έκανε αναφορά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού για ενδεχόμενη δική του εμπλοκή στην υπόθεση και στις εξ αυτού του λόγου πιθανολογούμενες συνέπειες.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού άσκησε μήνυση στον Γιάννη Αλαφούζο, πρόεδρο του ΣΚΑΪ και συνεργάτες του, ενεργοποιώντας την διαδικασία του αυτόφωρου! Στον σταθμό, μάλιστα, μετέβησαν και περιπολικά προς αναζήτηση των υπευθύνων του σταθμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα