Πιέζει για Νέτο η Ανόρθωση

Πιέζει για Νέτο η Ανόρθωση

Πιέζει για Νέτο η Ανόρθωση

bet365

Τα... λουριά στον Ντάρσι Νέτο σφίγγει η Ανόρθωση, πιέζοντας τον ν' αποδεσμευθεί άμεσα από τον Άρη, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα η ομάδα της Αμοχώστου είναι δυσαρεστημένη από το γεγονός ότι αργεί να λυθεί η συνεργασία του Βραζιλιάνου άσου με τους «κίτρινους», διαμηνύοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει για πολύ ακόμα. Βέβαιο ο παίκτης έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να κινηθεί νομικά εναντίον της ομάδας του, ωστόσο αν δεν υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, δεν αποκλείεται ο σύλλογος της Μεγαλονήσου να στραφεί σε άλλες λύσεις. Πάντως ο παίκτης φέρεται να είχε και χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης, Σάββα Κάκο, ώστε να τον ενημερώσει για το ακριβές σημείο των διαπραγματεύσεων του με τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα