ΦρενΑΡΗ το ΑΦΜ της Επανομής
Τα σενάρια περί ΑΦΜ και ένωσης του Άρη με την Αναγέννηση Επανομής, σταματούν προς το παρόν από τους «κίτρινους» αφού σε περίπτωση της αγοράς του ΑΦΜ από τον Αρη τότε αυτόματα η ΠΑΕ φτωχεύει και χάνει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία που καταλήγουν στο Δημόσιο.
Ο Αρης ίσως έτσι χάσει το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο που είναι οι προπονητικές εγκαταστάσεις στο Ρύσιο και για αυτό έχει «φρενάρει» την αγορά του ΑΦΜ.
Πάντως, και από την Επανομή διαψεύδουν με την ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού ναι έχει αργότερα Γενική Συνέλευση όπου θα υπάρξουν και εξελίξεις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
