«Οι Έλληνες φοβούνται την Ρωσία»

«Οι Έλληνες φοβούνται την Ρωσία»

Gazzetta team
«Οι Έλληνες φοβούνται την Ρωσία»

bet365

Ο Ολεγκ Προτάσοφ δεν θεωρεί πως η Ελλάδα θα κάνει κάτι αξιόλογο στο Euro αφού δεν έχει αυτοπεποίθηση και τόνισε πως οι Ελληνες φοβούνται την Ρωσία

Αναλυτικά όσα είπε στον Ρωσικό Τύπο:

«Δεν θα ήθελα να κάνω κάποια πρόβλεψη. Δεν ξέρω τι να πω. Η Ελλάδα σε σύγκριση με την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ εντελώς διαφορετική ομάδα. Κάποιοι παίκτες είναι οι ίδιοι, όχι όμως και η αποτελεσματικότητα. Με τον Γερμανό ήταν πολύ καλή αμυντικά ενώ σκόραρε όσο έπρεπε. Ο Φερνάντο Σάντος προσπαθεί να αναπτύξει μία πιο επιθετική φιλοσοφία όμως υπάρχουν τρύπες στην άμυνα. Έτσι δεν βλέπω η Ελλάδα να πετυχαίνει κάτι αξιόλογο στη διοργάνωση.

Θεωρώ πως η Ελλάδα θα συναντήσει δυσκολίες κόντρα στη Ρωσία, όμως το γεγονός πως δεν έχει να χάσει τίποτα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τους Ρώσους.

Η Ελλάδα ασφαλώς διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές, όμως δεν έχει δείξει πως διαθέτει αυτοπεποίθηση. Στη χώρα πιστεύουν στην ομάδα θεωρώντας πως μπορεί να γίνει το θαύμα. Την ίδια στιγμή παρατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία. Είδαν την Ρωσία στο ματς με την Τσεχία και την φοβούνται».

 

Τελευταία Νέα