Ατρόμητος για Μιχαλόπουλο!

Ατρόμητος για Μιχαλόπουλο!

Ατρόμητος για Μιχαλόπουλο!

bet365

Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την Καλλιθέα και έχει μπει στο στόχαστρο του Ατρόμητου. Ο αριστεροπόδαρος μέσος έχει ήδη σκοράρει έξι φορές και διεκδικεί την άνοδο στη Super Legue.

Ο 27χρονος άσος είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Football League έχοντας στρέψει πολλά βλέμματα πάνω του με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί φορώντας την φανέλα της Καλλιθέας.

Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος έχει αγωνιστεί ήδη σε 30 ματς και έχει πετύχει 6 γκολ οδηγώντας την αθηναϊκή ομάδα προς την Super League, καθως μετέχει στα πλέι οφ (είναι στην δεύτερη θέση πίσω από τον Πλατανιά με ένα βαθμό διαφορά, μετά από την πρώτη αγωνιστική).

Οι εμφανίσεις του Μιχαλόπουλου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον Ατρόμητο που θέλει έναν πλάγιο επιθετικό και τον έχει στα υπόψη, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Άλλωστε, ο Μιχαλόπουλος αναδείχτηκε από τις Ακαδημίες του συλλόγου του Περιστερίου παίζοντας εκεί μέχρι το 2004, ενώ έχει εμπειρία από τη Super League με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα