Κοντά στην έξοδο ο Σαριέγκι

Κοντά στην έξοδο ο Σαριέγκι

Gazzetta team
Κοντά στην έξοδο ο Σαριέγκι

bet365

Ο Γιόσου Σαριέγκι βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό για ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά όπως όλα δείχνουν μετά από πέντε χρόνια θα πει «αντίο» στο τριφύλλι.

Οι «πράσινοι» φέρονται να προσέγγισαν τον Βάσκο αμυντικό, ωστόσο δεν του μίλησαν για λεπτομέρειες και για τα χρήματα που σκοπεύουν να του δώσουν. Οι 350.000 που έπαιρνε πέρυσι πάντως θεωρούνται... άφταστες. Ο ίδιος λοιπόν δεν είναι ιδιαίτερα θετικός στο να μείνει, αφενός λόγω του οικονομικού και αφετέρου γιατί λείπει καιρό από την πατρίδα του και θέλει να επιστρέψει.

Ακόμα φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο και μπορεί να υπάρξει ανατροπή των δεδομένων, αλλά προτεραιότητα του παίκτη δεν είναι η παραμονή. Ο Φερέιρα έχει ζητήσει να μείνει, αλλά αν ο ίδιος θέλει να φύγει δεν μπορεί να κάνει τίποτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα