Στην Αθήνα ο Μπαρμπόσα!

Στην Αθήνα ο Μπαρμπόσα!

Gazzetta team
Στην Αθήνα ο Μπαρμπόσα!

bet365

Ο αριστερός μεσοεπιθετικός άσος της Μπράγκα, Έλντερ Μπαρμπόσα, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος άσος της Μπράγκα, Έλντερ Μπαρμπόσα, εθεάθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Γαύρος. Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές ή για να μιλήσει με τον Ολυμπιακό, αφού έχει ακουστεί και το δικό του όνομα για τους νταμπλούχους, ωστόσο γεγονός είναι ότι βρίσκεται στην Αθήνα και αυτό από μόνο του δημιουργεί υποψίες.

Ο Ζαρντίμ έχει τοποθετηθεί δημόσια για την αξία του Μπαρμπόσα, ο οποίος έκανε φέτος την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, αγωνιζόμενος σε θέση Μιραλάς. Αν λοιπόν ο Ζαρντίμ δεν έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του, δεν υπάρχει λογική στην απόκτηση του 25χρονου άσου εκτός αν πουληθεί ο Μιραλάς.
Επιπλέον, από τον Ολυμπιακό λένε ότι ο παίκτης πωλείται από την ομάδα του με την οποία έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, ωστόσο θεωρείται πολύ ακριβός. Ίδωμεν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα