Έβερτον στη λίστα Ζαρντίμ

Έβερτον στη λίστα Ζαρντίμ

Gazzetta team
Έβερτον στη λίστα Ζαρντίμ

bet365

Τον Έβερτον έχει ψηλά στη λίστα του ο Ζαρντίμ για την θέση του κεντρικού αμυντικού, χωρίς ακόμη να έχει αποφασίσει. Τον εμπιστεύτηκε σε 32 ματς με την Μπράγκα, στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη.

Με τα σημερινά δεδομένα, το ρόστερ του Ολυμπιακού πλησιάζει τους 30 παίκτες και ο Ζαρντίμ έχει το ελεύθερο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να διαχειριστεί το έμψυχο δυναμικό και να αποφασίσει τους παίκτες που θέλει να φέρει στο Λιμάνι.

Οι νταμπλούχοι χρειάζονται ενίσχυση σε αρκετές γραμμές, ωστόσο η απόκτηση ενός στόπερ κλάσης έχει γίνει επιτακτική ανάγκη από τη στιγμή που ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα χάσει το πιο σημαντικό μέρος της σεζόν και ο Όλοφ Μέλμπεργκ – που είναι πλέον κάποιας ηλικίας – δεν έχει απαντήσει ακόμη στην ερυθρόλευκη πρόταση.

Ένας από τους παίκτες που έχει στη λίστα του ο Πορτογάλος προπονητής και θεωρείται εφικτή λύση είναι ο 23χρονος Βραζιλιάνος Χοσέ Αλμέιδα Έβερτον, ο οποίος αγωνίστηκε με την φανέλα της Μπράγκα την περασμένη σεζόν, σε μια γεμάτη χρονιά με 32 ματς στα πόδια του, ενώ αποκτήθηκε από την Πορτογαλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι από την Κοΐμπρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt, ενώ φέρεται να έχει δοθεί δανεικός από την Βραζιλιάνικη ομάδα έως τον Ιούνιο του 2013.

Αγωνίζεται και στις δύο θέσεις του κέντρου της άμυνας, παίζει και με τα δύο πόδια με την ίδια ευχέρεια και έχει ύψος 1,88μ. Tέλος, έχει σημειώσει ένα γκολ στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα και ένα στο Europa League, ενώ «κιτρινίστηκε» μόλις μία φορά σε 19 ματς πρωταθλήματος(!) σε 1710 λεπτά συμμετοχής και άλλη μία στο Europa League σε 810 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα