Υπέγραψε και έμεινε «πράσινος»
Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε γιατί όλοι είχαν εκτιμήσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει, ο Φερέιρα από την πλευρά του επιθυμούσε την παραμονή του, καθώς αγάπησε την ομάδα και θέλει να συνεχίσει να την βοηθά. Η συνέχεια του... γάμου τους θεωρούνταν δεδομένη και σήμερα Πέμπτη είναι και τυπικά γεγονός.
Ο νομικός εκπρόσωπος του Πορτογάλου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση που ενδεχομένως να υπάρξει και αύριο Παρασκευή.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
