Υπέγραψε και έμεινε «πράσινος»

Υπέγραψε και έμεινε «πράσινος»

Gazzetta team
Υπέγραψε και έμεινε «πράσινος»

bet365

Η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν δεδομένη, ωστόσο την Πέμπτη ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος. Ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου υπέγραψε το νέο συμβόλαιο και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε γιατί όλοι είχαν εκτιμήσει την πολύ καλή δουλειά που κάνει, ο Φερέιρα από την πλευρά του επιθυμούσε την παραμονή του, καθώς αγάπησε την ομάδα και θέλει να συνεχίσει να την βοηθά. Η συνέχεια του... γάμου τους θεωρούνταν δεδομένη και σήμερα Πέμπτη είναι και τυπικά γεγονός.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Πορτογάλου βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και πλέον το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση που ενδεχομένως να υπάρξει και αύριο Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα