Ο Πόλγκα και οι υπόλοιποι...

Ο Πόλγκα και οι υπόλοιποι...

Gazzetta team
Ο Πόλγκα και οι υπόλοιποι...

bet365

Ο Άντερσον Πόλγκα έχει μπει το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετά δυναμικά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, όπως έχουμε ήδη γράψει. Ποια άλλα ονόματα «παίζουν» για την άμυνα.

Για τον Πόλγκα σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μέρες σχετικά με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος πεπειραμένος αμυντικός είναι μία περίπτωση που αρέσει ιδιαίτερα στον Ζαρντίμ και του οποίου το όνομα έχει πέσει ήδη... δυνατά στο τραπέζι για τη νέα χρονιά. Έχει δε το συν πως έχει μείνει ελεύθερος από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Πέραν του Άντερσον Πόλγκα υπάρχουν ακόμα οι εξής... υποθέσεις που είτε ήδη απασχολούν είτε θ' απασχολήσουν άμεσα τους Πειραιώτες: Καλίντ Μπουλαρούζ (αποχωρεί από την Στουτγκάρδη και ενώ έχει προταθεί σύμφωνα με πληροφορίες επίσημα στον Ολυμπιακό), Νταβίντ Αμπραχάμ (Χετάφε), Ζοάο Πάουλο ή Ζοάο Πάολο Αντράντε (Βιτόρια Γκιμαράες), Εμιλιάνο Ινσούα (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Σερβέτ Τσετίν (μένει ελεύθερος από Γαλατά), Ζόζεφ Γιόμπο (ανήκει στην Έβερτον), Κάρλος Κουεγιάρ (φεύγει από Άστον Βίλα), Κανού (της Σταντάρ Λιέγης), Γκιγιέρμο Μπουρντίσο και Λισάντρο Λόπες (της Άρσεναλ Σαραντί), Ούγκο ή Ούγκο Βιέρα της Μπέιρα Μαρ και Ντούσκο Τόσιτς του Ερυθρού Αστέρα.

Οι χώρες στις οποίες έχει εστιάσει κυρίως την προσοχή του ο Ολυμπιακός είναι οι Πορτογαλία, Ισπανία και Αργεντινή. Ωστόσο δεν θα πρέπει ν' αποκλειστούν και άλλες αγορές από το πλάνο για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Ο Ζαρντίμ πάντως ήδη μελετά πολλά ονόματα και σύντομα θα διευκρινίσει στους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός το τι ακριβώς ζητά. Στο λιμάνι κοιτάζουν όσο το δυνατόν πιο καλές λύσεις και κυρίως παίκτες μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα