Kυριάκος«Τιμή μου για Γιουνάιτεντ»

Gazzetta team
Kυριάκος«Τιμή μου για Γιουνάιτεντ»

bet365

Το όνομά του έχει εμπλακεί σε σενάρια που θέλουν ακόμα και την μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ωστόσο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δήλωσε άγνοια μιλώντας στο «SkySports».

Πρόκειται για έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Στα 20 μόλις χρόνια του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι βασικός στην Σάλκε, ενώ στο Euro έχει δείξει τι μπορεί να κάνει. Οι εμφανίσεις του μικρού έχουν προσελκύσει τα βλέμματα πολλών ομάδων, με τα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμα και για ενδιαφέρον της μεγάλης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Ο ίδιος μιλώντας στο «SkySports», δήλωσε άγνοια, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως αν οι «μπάμπηδες» ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, θα είναι μεγάλη τιμή. Αναλυτικά επισήμανε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Είναι τιμή για μένα να ακούω ότι τόσο μεγάλες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα. Φυσικά θα ήθελα μια μέρα να αγωνιστώ για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά είμαι παίκτης της Σάλκε και είμαι συγκεντρωμένος σε αυτή».

Για την Εθνική ομάδα και το Euro: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της Εθνικής Ελλάδας σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, ειδικά στην ηλικία μου. Έχω παίξει σε πολλούς αγώνες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ με τη Σάλκε, αλλά το συναίσθημα εδώ είναι μοναδικό. Ελπίζω να κερδίσουμε τη Ρωσία και να είμαστε στον επόμενο γύρο».

 

Τελευταία Νέα