«Ο Κάνι προτάθηκε σε Ολυμπιακό»

«Ο Κάνι προτάθηκε σε Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Κάνι προτάθηκε σε Ολυμπιακό»

bet365

Ο Κάνι της Βιγιαρεάλ έχει προταθεί στον Ολυμπιακό σύμφωνα με γαλλικά ρεπορτάζ. Στα 4,5 εκατ. ευρώ εκτιμάται η αξία του 30χρονου Ισπανού επιθετικού μέσου.

Το Topmercato και το foot01.com υπογραμμίζουν πως ήδη η Λιόν έχει κάνει πρόταση για τον Κάνι ή αλλιώς Ρούμπεν Γκαρσία Καλμάτσε της Βιγιαρεάλ. Ο ποδοσφαιριστής όμως, τον οποίο οι Γάλλοι κοστολογούν 4.5 εκατ. ευρώ έχει προταθεί σε Ολυμπιακό, Εσπανιόλ, Σπαρτάκ Μόσχας και Μπέτις.

Ο Κάνι έχει την δυνατότητα να παίξει στα άκρα και στον άξονα έχοντας και ικανότητες και εμπειρία. Έχει τα δύο πόδια και μπορεί ν' αγωνιστεί και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Επίσης έχει την δυνατότητα να προσφέρει ως εσωτερικός μέσος, σε έναν χώρο μπροστά από τα αμυντικά χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα