Κοιτάζει και Μπουλαρούζ
Ένας από τους παίκτες που είναι στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού για την άμυνά του είναι ο Καλίντ Μπουλαρούζ. Ο έμπειρος Ολλανδός στόπερ δεν μένει στην Στουτγκάρδη, με τον γερμανικό σύλλογο να έχει γνωστοποιήσει από τον Μάιο ότι δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Ο 30χρονος παίκτης που φέρει το προσωνύμιο «Καλίντ ο κανίβαλος» λόγω της μεγάλης δυναμικής του στο παιχνίδι του αλλά και της ικανότητάς του να... καταπίνει τους αντιπάλους του. Μπορεί να παίξει και ως στόπερ και ως μπακ ενώ είναι διεθνής στην Ολλανδία από το 2004.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
