«Όλα για την πρόκριση»

«Όλα για την πρόκριση»

Gazzetta team
«Όλα για την πρόκριση»

bet365

Αποφασισμένοι να παλέψουν στο ματς με την Ρωσία και να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει την πρόκριση είναι οι διεθνείς μας όπως ανέφεραν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές η Εθνική ομάδα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, θέλοντας τη νίκη το Σάββατο επί της Ρωσίας για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση στους «8» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η γκρίνια δυστυχώς έχει κάνει την εμφάνισή της, αλλά το καλό είναι πως μένει εκτός ομάδας, καθώς όλοι στην αποστολή είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση.

Η νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Ρωσίας προσφέρεται σε απόδοση 5.25 στη vistabet

Αυτό φάνηκε και σήμερα από τις δηλώσεις των Κώστα Φορτούνη, Γιώργου Φωτάκη, Χοσέ Χολέμπας και Κώστα Μήτρογλου. Και οι τέσσερις έδειξαν αποφασισμένοι για το ματς με τους Ρώσους, ενώ επισήμαναν πως στα δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό με την Κροατία, έδειξαν πως μπορούν να πετύχουν πολλά και το ίδιο θέλουν να κάνουν και το Σάββατο.

Αρχικά τον λόγο πήραν οι Φωτάκης και Φορτούνης οι οποίοι και ανέφερα μιλώντας πρώτα για τις σκέψεις τους μετά τα δύο παιχνίδια με Πολωνία και Τσεχία.

Φορτούνης: «Τα δύο πρώτα παιχνίδια δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Σίγουρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με τη Ρωσία. Είναι ένας τελικός για εμάς και πιστεύω πως όλοι θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό και θα πάρουμε την πρόκριση.

Φωτάκης: «Στα δύο πρώτα παιχνίδια δεν μπήκαμε όπως θα θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετά λάθη. Παρόλο που τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, αλλά βρισκόμαστε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το ματς και να πάρουμε την πρόκριση.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η Εθνική:

Φορτούνης: «Έχουμε δει και τα δύο παιχνίδια τη Ρωσίας. Είναι πολύ καλή ομάδα. Στο δεύτερο παιχνίδι δεν έκανε τόσο καλή εμφάνιση. Έχουμε πολλές πιθανότητες για την πρόκριση και αυτό θα το δείξουμε στο γήπεδο».

Για το αν η ομάδα έχει μπει αδιάβαστη στα παιχνίδια:

Φωτάκης: «Μελετούμε πολύ τον αντίπαλό μας. Πρέπει να μπαίνουμε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για την απειρία του και το πόσο το δυσκολεύει σε τέτοιες διοργανώσεις:

Φορτούνης: «Η πρώτη μου εμπειρία είναι ευχάριστη. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Από τους μεγαλύτερους μέχρι και τους μικρότερους με έχουν αγκαλιάσει και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό. Αν μου ζητηθεί από τον προπονητή να παίξω, από την πλευρά μου θα είμαι έτοιμος και μετά θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για το κίνητρο:

Φωτάκης: «Η Ρωσία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εμείς έχουμε δείξει στο παρελθόν ότι όταν φτάνουμε σε δύσκολο σημείο τα καταφέρνουμε, όπως κάναμε με την Κροατία. Πιστεύω ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε. Όταν μου δίνεται η ευκαιρία να παίζω, θέλω να βοηθάω την ομάδα. Είναι πολύ κρίσιμο και το μόνο που σκέφτομαι είναι το πώς θα κερδίσουμε».

Για τον τρόπο που κατάφερε να μπει στο κλίμα της ομάδας:

Φορτούνης: «Όλοι με βοήθησαν όπως είπα και πριν. Είναι η πρώτη μου εμπειρία στην ομάδα και θέλω να είμαι έτοιμος για να μπω στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν υπάρχει έλλειψη γρήγορης σκέψης, κάτι που είπε και ο Σάντος

Φωτάκης: «Μπορούμε να το διορθώσουμε. Στο 6’ χάναμε 2-0. Πρέπει να μπαίνουμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

Φωτάκης: «Την επόμενη ημέρα μετά την ήττα από την Τσεχία, το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο αλλά, αυτά τα δύο παιχνίδια ανήκουν στο παρελθόν και όλοι πιστεύουμε στην πρόκριση

Φορτούνης: «Είναι τελικός για εμάς. Δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό, αλλά το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα