Μαρσέιγ για Τζιμπούρ και «Τόρο»

Μαρσέιγ για Τζιμπούρ και «Τόρο»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρσέιγ για Τζιμπούρ και «Τόρο»

bet365

Οι Ραφίκ Τζιμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδα της Μαρσέιγ, βάσει ρεπορτάζ από την Γαλλία.

Η Μαρσέιγ επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο για παίκτες του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα το site Mercato 365 υπογραμμίζει ότι την ομάδα του γαλλικού λιμανιού απασχολούν οι Ράφικ Τζιμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης.

«Σύμφωνα με μια ελληνική πηγή, ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο επιθετικός του Ολυμπιακού, παρακολουθείται στενά από την Μαρσέιγ. Επίσης η ΟΜ ρίχνει ματιές στον συμπαίκτη του Βασίλη Τοροσίδη.

Με το συμβόλαιό του να εκπνέει τον Ιούνιο του 2013, ο Αλγερινός φορ είναι στο στόχαστρο της γαλλικής ομάδας. Ο πρώην παίκτης της Οσέρ σημείωσε 12 γκολ αυτή την σεζόν στην Σούπερ Λίγκα», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα