Αφέθηκε ελεύθερος ο Μπέος

Αφέθηκε ελεύθερος ο Μπέος

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι πλέον ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (300.000 ευρώ εγγύηση και τρεις φορές παρουσία το μήνα παρουσία στο Α.Τ.) έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών.

Ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου ήταν προφυλακιστέος στο Ναύπλιο για τα στημένα παιχνίδια σχεδόν έναν χρόνο και συγκεκριμένα από τις 28 Ιουνίου του 2011 για την εμπλοκή του στα στημένα παιχνίδια, μετά τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή αλλά και του Εισαγγελέα μετά από την απολογία του.

Κάνε εγγραφή στην betfair και πάρε μπόνους έως 200 ευρώ

Πλέον, ο Αχιλλέας Μπέος αποφυλακίστηκε έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, καλείται να πληρώσει ως εγγύηση 300.000 ευρώ, δεν μπορεί να φύγει από τη χώρα, του απαγορεύεται η ενασχόληση με οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα και θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα (κάθε 1, 10 και 2ο του μηνός). Αναμένεται να οριστεί δικάσιμος εντός του 2013.

Επίσης, ο Μάκης Ψωμιάδης που ήταν στη φυλακή των Σκοπίων και τώρα στην Ελλάδα θα απολογηθεί τον Σεπτέμβη στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο. Παραμένουν στη φυλακή ο Γιώργος Τσακογιάννης και ο Βασίλης Καρακούλιας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου 2012, οπότε και συμπληρώνεται το 18μηνο.

 

Τελευταία Νέα