Πρόταση επέκτασης σε Λέτο!

Πρόταση επέκτασης σε Λέτο!

Gazzetta team
Πρόταση επέκτασης σε Λέτο!

bet365

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δύσκολα δεν θα γλιτώσει το χειρουργείο και ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να του κάνει επέκταση του συμβολαίου του, μέχρι το 2015 με τις συνολικές του απολαβές να παραμένουν ίδιες!

Στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν πως ο Σέμπα είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και ο ηγέτης και για αυτό παρά το νυστέρι που αναμένεται δεν θα τον παραχωρήσουν. Το αντίθετο μάλιστα.

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, οι πράσινοι θα προτείνουν στον Σεμπαστιάν Λέτο επέκταση του συμβολαίου του, μέχρι το 2015 με τις συνολικές του απολαβές να παραμένουν ίδιες. Συγκεκριμένα θα λάβει τα χρήματα που πρόκειται να πάρει μέχρι το τέλος του 2014 βάσει του συμβολαίου που ήδη έχει, να τα πάρει μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Πάντως, υπάρχει καθημερινή επαφή με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Κουλουμέντα που παρακολουθεί τον Αργεντινό στην Μπολόνια. Το πιο πιθανό είναι ο Λέτο να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι ακόμα μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα