«Αδειάζει» η ΑΕΚ

«Αδειάζει» η ΑΕΚ

Gazzetta team
«Αδειάζει» η ΑΕΚ

bet365

Στην Ένωση έχουν συμβιβαστεί με το γεγονός ότι δεν θα εισπράξουν το 1 εκ. δολάρια από την Κίνα για τον Λεονάρντο, αποφάσισαν ότι ο Κλωναρίδης πωλείται με μίνιμουμ 1,5 εκ. ευρώ, ενώ ο Μάκος βρίσκεται στο στόχαστρο Γερμανικών συλλόγων.

Πως και πως περίμεναν το 1 εκ. δολάρια από την Κίνα για τον Λεονάρντο οι κιτρινόμαυροι, ωστόσο η οικονομική ανάσα δεν θα έρθει. Ο βραζιλιάνος άσος παραμένει προς πώληση, όμως δεν θέλει να πάει στην Κίνα μαι και η προσφορά των ενδιαφερόμενων προς το πρόσωπό του ήταν της τάξης των 400.000 ευρώ, την ώρα που στην Ένωση αμείβεται με 350.000 ευρώ ετησίως.

Ωστόσο, όπως ειπώθηκε στο ΔΣ, ο παίκτης παραμένει προς πώληση και ευελπιστούν ότι με τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις μπορεί να αποκομίσουν ένα ποσό που να φτάνει μέχρι και 1,2 εκ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα συζητήθηκε και η περίπτωση του Κλωναρίδη, για τον οποίο έχει ακουστεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκούς συλλόγους, κυρίως από Ρωσία και Γαλλία, όμως όπως τονίστηκε ο νεαρός επιθετικός μέσος είναι το μέλλον του συλλόγου και δεν θα πρέπει να παραχωρηθεί με ποσό λιγότερο των 1,5 εκ. ευρώ.

Όσο για τον αμυντικό μέσο της ομάδας, Γρηγόρη Μάκο, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Γερμανία, και πιο συγκεκριμένα από την Μόναχο 1860 και την Βέρντερ Βρέμης, χωρίς όπως να υπάρχει κάτι χειροπιαστό για την ώρα.

Όπως γίνεται λοιπόν κατανοητό, ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες της ΑΕΚ φεύγουν για... άλλες Πολιτείες και οι φίλαθλοι της ομάδας αναρωτιόνται: Με ποιους θα παίζουμε του χρόνου; Εύλογο το ερώτημα, αλλά... ποιος να τους απαντήσει;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα