Τα ονόματα της ερυθρόλευκης λίστας

Τα ονόματα της ερυθρόλευκης λίστας

Δημήτρης Τομαράς
Τα ονόματα της ερυθρόλευκης λίστας

bet365

Αρκετά είναι τα ονόματα της ερυθρόλευκης λίστας για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Ολυμπιακού με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τα εξετάζει ήδη μαζί με την διοίκηση της ομάδας. Διαβάστε ποια είναι αυτά.

Οι Πάουλο Μασάδο, Ούγκο Βιάνα, Μάρσιο Μοσορό, Άντερσον Πόλγκα, Πάουλο Βινίσιους, Κουστόδιο, Έλντερ Μπαρμπόσα, Τζαμάλ Μαχαμάντ Μπιντί, Άλαν Ρουίς, Κρίστιαν Τσάβες, Βιγιαφάνιες και Φερνάντο Μπελούτσι είναι μόνο ορισμένα από τα ονόματα που «παίζουν» για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Εξ αυτών οι πιο προχωρημένες περιπτώσεις είναι εκείνες των Μασάδο και Ρουίς που όπως φαίνεται είναι κοντά στο να πιάσουν λιμάνι.

Οι ερυθρόλευκοι αναζητούν παίκτες κυρίως στις αγορές της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Αργεντινής, ωστόσο δεν θα πρέπει ν' αποκλειστούν και άλλες χώρες. Μέσα στις επόμενες μέρες πάντως το τοπίο θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο.

Την ίδια στιγμή ο Χασάν Πέπιτς περνάει ήδη από το... μικροσκόπιο του Ολυμπιακού για την ομάδα Νέων. Ο 19χρονος Μαυροβούνιος με γερμανική υπηκοότητα παίζει στην θέση του αριστερού χαφ.

Προηγουμένως ήταν στην δεύτερη ομάδα της Καρλσρούης απ' όπου έμεινε ελεύθερος. Επίσης είναι διεθνής με την Εθνική κάτω των 20 ετών του Μαυροβουνίου. Εάν ικανοποιήσει αναμένεται ν' αποκτηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα