Στη Θεσσαλονίκη ο Νέτο

Απόστολος Παγώνης
Στη Θεσσαλονίκη ο Νέτο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ντάρσι Νέτο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όχι όμως για να μείνει, αλλά για να συμφωνήσει με την ΠΑΕ Άρης για τα οφειλόμενα. Η ρευστή κατάσταση στους «κίτρινους» ον βάζουν να σκεφτεί ακόμα και την προσφυγή.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ντάρσι Νέτο με σκοπό να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για τα οφειλόμενα και να βγει ταυτόχρονα το διαζύγιο καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο και ποιο συγκεκριμένα από την Ανόρθωση. Ο Βραζιλιάνος επικοινώνησε με τον Θανάση Αθανασιάδη για να βρεθούν από κοντά με τον τελευταίο να τον ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και κανείς δεν μπορεί να τον εξασφαλίσει αυτή την στιγμή το παραμικρό.
Ο Νέτο θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για μερικές μέρες έχοντας στο μυαλό του ακόμα και την προσφυγή για να εξασφαλίσει τα χρήματα του, αλλά και την ελευθερία του.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα