Προσφυγή ο Καστίγιο!

Προσφυγή ο Καστίγιο!

Gazzetta team
Προσφυγή ο Καστίγιο!

bet365

Ακόμα ένας πονοκέφαλος για τον Άρη, με τον Νέρι Καστίγιο να... καίγεται για να μείνει ελεύθερος και να καταθέτει προσφυγή, διεκδικώντας 2.15 εκατομμύρια ευρώ!

Από τον Άρη έψαχναν ένα «βελούδινο» διαζύγιο, προκειμένου ο Μεξικανός να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα, ωστόσο δεν φαίνεται ότι... θα ξεμπερδέψουν τόσο εύκολα. Ο Καστίγιο κατέθεσε προσφυγή, η οποία αύριο θα κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ και ζητά περίπου 2.15 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μεξικανός διεκδικεί όλα τα χρήματα που αντιστοιχούν στο συμβόλαιό του για τη χρονιά που πέρασε, ενώ ζητά και τον επόμενο χρόνο! Παράλληλα, υπάρχει και η ρήτρα αφερεγγυότητας που φτάνει το ένα εκατομμύριο και ένα ποσό ύψους 50.000 ευρώ που του οφείλονται από την υπογραφή.

Να θυμίσουμε ότι ο Καστίγιο έχει λαμβάνειν 550.000 ευρώ το χρόνο! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που έκανε προσφυγή είναι να μείνει ελεύθερος άμεσα και να υπογράψει στην Πατσούκα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα