«Θα γυρίσεις δυνατός»

«Θα γυρίσεις δυνατός»

«Θα γυρίσεις δυνατός»

bet365

Ο χειρούργος Ούρλιχ Μπόνις ο οποίος έκανε την επέμβαση στο γόνατο του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε συζήτηση που είχε με τον άτυχο διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, του μετέφερε την σιγουριά του για σύντομη επιστορφή του στην ενεργό δράση.

Την υπόσχεση για άμεση επιστροφή στην ενεργό δράση μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον πρόσθιο χιαστό μετέφερε στον Αβραάμ Παπαδόπουλο ο Ούρλιχ Μπόνις.

Ο Γερμανός χειρούργος, που εγχείρησε τον άτυχο διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού σε συνομιλία που είχ εμαζί του, αφού αρχικά τον καθησύχασε, τονίζοντάς του ότι όλα πήγαν κατ' ευχήν στην επέμβαση, στην συνέχεια του κατέστησε σαφές ότι θα επιστρέψει «σιδερένιος» στους αγωνισιτκού χώρους με την ολοκλήρωση της αποθεραπείας του.

«Όλα πήγαν καλά. Με τη σωστή αποθεραπεία θα γυρίσεις το ίδιο δυνατός στα γήπεδα. Δεν θα έχεις πρόβλημα», ήταν τα λόγια του Ούλριχ, τα οποία άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή και ικανοποίηση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα