Λεονάρντο στην λίστα της Γαλατά

Λεονάρντο στην λίστα της Γαλατά

Λεονάρντο στην λίστα της Γαλατά

bet365

Τον Λεονάρντο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Γαλατάσαραϊ σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού Τύπου, χωρίς όμως να φέρεται διατεθειμένη να διαθέσει χρήματα για την αγορά του.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας ενδιαφέρονται για τον άσο της ΑΕΚ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «haber10.com», σημειώνοντας ότι έχει σημειώσει και 9 γκολ την φετινή σεζόν. Παράλληλα γίνεται μεγάλη αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει «Δικέφαλος», τα οποία και τον έχουν φέρει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Παράλληλα σημειώνει πως η ρήτρα του Βραζιλιάνου είναι στα 3 εκ. ευρώ, ωστόσο έχει το δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος, αφού τα οφείλονται χρήματα από την «Ένωση» και τονίζει κλείνοντας ότι σε μία τέτοια περίπτωση, θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Την ίδια στιγμή ο άσος της ΑΕΚ έχει δεχτεί πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία και του προσέφερε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων, με ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ. Η απάντηση ωστόσο του 26χρονου μέσου ήταν αρνητική, αφού τα χρήματα είναι λιγότερα και από αυτά που παίρνει στους «κιτρινόμαυρους», χωρίς πάντως ν' αποκλείεται η πιθανότητα να επιστρέψουν οι Κινέζοι με μία βελτιωμένη πρόταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα