Νταμπίζας: «Δεν μπορούσαμε...»

Νταμπίζας: «Δεν μπορούσαμε...»

Gazzetta team
Νταμπίζας: «Δεν μπορούσαμε...»

bet365

Ο Νταμπίζας μίλησε για το ματς της Εθνικής με την Τσεχία, υπογραμμίζοντας πως μετά το 2-0 από τόσο νωρίς η Ελλάδα δεν μπορούσε να σπάσει την άμυνά της. Τί είπε για Ρωσία και την ομάδα του 2004.

Το πλάνο της Εθνικής πήγε.... περίπατο μετά τα δύο γρήγορα τέρματα με το ξεκίνημα του αγώνα τονίζει με δηλώσεις του ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova Sport FM, και αναφέρθηκε τόσο στο ματς κόντρα στην Τσεχία όσο και στον επόμενο αγώνα κόντρα στη Ρωσία, ενώ ισχυρίζεται πως η ομάδα δεν έχει μεγάλες διαφορές με εκείνη του 2004.

Αναλυτικά τα όσα είπε για:

Το παιχνίδι με την Τσεχία: «Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και στη συνέχεια το πλάνο και το έργο μας έγινε δύσκολο. Έχουμε ένα συγκεκριμένο στιλ σαν ομάδα που πλέον αυτό ήρθε σαν κόντρα με το παιχνίδι που έπρεπε να κάνουμε.

Σε μια ομάδα που θα είναι 2-0 μπροστά στο σκορ και θα παίξει οργανωμένη άμυνα δεν μπορούμε να βρούμε τρόπο να σπάσουμε την άμυνά. Θεωρώ ότι είναι δύσκολο αυτό να το κάνουμε. Έπρεπε να ρισκάρουμε από το πρώτο λεπτό και ταυτόχρονα να είμαστε και οργανωμένοι πίσω. Αυτό ήταν δύσκολο καθώς δεν ήμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους παιχνίδι. Σήμερα η Τσεχία οπισθοχώρησε. Έπρεπε να έχουμε περισσότερο υπομονή. Αλλά όταν είσαι πίσω 2-0 στο σκορ, τότε δεν είναι εύκολο να το λες».

Τις δαφορές και ομοιότητες με τη ομάδα του 2004: «Είναι διαφορετικές ομάδες αλλά η ταυτότητα είναι η ίδια. Αλλάζουν τα πρόσωπο αλλά η γενική εντύπωση είναι ότι δεν έχει αλλάξει κάτι δραματικά από το 2004. Θα ήμασταν υποκριτές εάν πούμε ότι έχουμε αλλάξει σαν ομάδα. Δεν είμαστε δημιουργική ομάδα. Δεν έχουμε αυτό το στοιχείο. Δεν έχουμε μάθει να λειτουργούμε έτσι. Τώρα αρχίζουμε να οργανώνουμε τα πράγματα από τις ακαδημίες και να μπορούμε να δουλέψουμε με ένα πλάνο.

Το παιχνίδι με τη Ρωσία: «Θεωρώ ότι η Ρωσία είναι καλύτερη ομάδα του ομίλου. Είναι πραγματικά ομάδα. Έχουν έναν προπονητή που γνωρίζει καλά το ρωσικό ποδόσφαιρο και πολύ καλός γνώστης της τακτικής. Η Ρωσία στα χαρτιά είναι πιο πλήρης από εμάς».

 

Τελευταία Νέα