Την Τετάρτη η συνάντηση Ζαρντίμ-Μαρινάκη

Την Τετάρτη η συνάντηση Ζαρντίμ-Μαρινάκη

Δημήτρης Τομαράς
Την Τετάρτη η συνάντηση Ζαρντίμ-Μαρινάκη

bet365

Παράταση μίας ημέρας πήρε η συνάντηση των Λεονάρντο Ζαρντίμ και Βαγγέλη Μαρινάκη για τα μεταγραφικά, που θα γίνει τελικά το βράδυ της Τετάρτης.

Το καθοριστικό τετ α τετ των Ζαρντίμ και Μαρινάκη που θα έχει να κάνει κυρίως με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας αντί να γίνει την Τρίτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά. Την Τετάρτη λοιπόν το βράδυ ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μία εφ' όλης της ύλης μεταγραφική επαφή με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.

Έτσι θα δουν αναλυτικά το που θα πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα και το τι πρέπει γενικότερα να γίνει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά την συνάντηση των δύο ανδρών θα δρομολογηθούν όλες οι απαιτούμενες εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο.

Τέλος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν προτίθενται ν' ασχοληθούν με τους ισχυρισμούς του Βασίλη Κωνσταντίνου. Με άλλα λόγια δεν πρόκειται να σχολιάσουν κάτι για το θέμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα