Ο Ζαρντίμ θέλει Ρούι Σαμπάιο (vid)

Ο Ζαρντίμ θέλει Ρούι Σαμπάιο (vid)

Ο Ζαρντίμ θέλει Ρούι Σαμπάιο (vid)

bet365

Τον γνωστό του από τη Μπέιρα Μαρ, μέσο της Κάλιαρι, Ρούι Σαμπάιο θέλει στον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο 25χρονος Πορτογάλος μπορεί να έρθει ως δανεικός.

Η πρόσληψη του Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεπάγεται αυτόματα πως θα φέρει μαζί του κάποιον από τους... δικούς τους, εκείνους δηλαδή τους παίκτες που γνωρίζει και μπορεί να βασιστεί επάνω τους. Ενας από αυτούς είναι ο Ρούι Σαμπάιο. Ο Ζαρντίμ είχε τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο μαζί του στη Μπέιρα Μαρ, όπου ειδικά την περασμένη διετία έκανε σούπερ εμφανίσεις και κίνησε το ενδιαφέρον της Κάλιαρι. Οι Ιταλοί λοιπόν έσπευσαν να τον αποκτήσουν στα μισά της χρονιάς, αλλά δυστυχώς ένα σοβαρός τραυματισμός τον άφησε εκτός γηπέδων μέχρι πρόσφατα.

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Πλέον ο 25χρονος μέσος είναι αποθεραπευμένος και είναι εξαιρετικά πιθανό η Κάλιαρι να τον παραχωρήσει δανεικό, ώστε να πάρει παιχνίδια, μιας και στη Σέριε Α' δεν πρόλαβε να αγωνιστεί παρά μονάχα σε έξι ματς. Η είδηση για τον Σαμπάιο προέρχεται από την εφημερίδα Abola, η οποία ήταν εκείνη που είχε γράψει πρώτη πως ο Ζαρντίμ ερχόταν στην Ελλάδα για να υπογράψει. Το πλήρες όνομα του Πορτογάλου είναι Φερνάντο Ρούι Βαλαντάρες Πίντο Σαμπάιο και η αξία του εκτιμάται πως δεν ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θελήσει να τον αποκτήσει εξ αρχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα