«Αντίο» Παπαδόπουλου στην Θέλτα

Gazzetta team
«Αντίο» Παπαδόπουλου στην Θέλτα

bet365

Παρελθόν αποτελεί για την Θέλτα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, αφού η ισπανική ομάδα δεν ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιό του, ανακοινώνοντας την λύση της συνεργασίας τους.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στον σύλλογο του Βίγκο. Μπορεί το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς να έληγε το καλοκαίρι του 2013, ωστόσο υπήχε και μία ειδική οψιόν η οποία έδινε το δικαίωμα στην ομάδα της Σεγούντα Ντιβιζιόν, να δώσει στον 30χρονο στράικερ ένα ποσό και να του ανακοινώσει το «αντίο».

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Θέλτα, Μιγκέλ Τορεσίγια, που δήλωσε ότι: «Ο Παπαδόπουλος δεν θα πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, γιατί η διοίκηση θα πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του και θα το σπάσει. Ο προπονητής δεν τον υπολογίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα