Τέλος ο Αργυρόπουλος

Gazzetta team
Τέλος ο Αργυρόπουλος

bet365

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης, ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος, μέσω προσωπικής του ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας, Αστέρας και Αργυρόπουλος χωρίζουν τους... δρόμους τους, αφού δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο ταλαντούχος αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες έχει αρκετές προτάσεις από ομάδες της Super League και σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Αργυρόπουλος επισημοποίησε το... διαζύγιο, μέσα από την προσωπική σελίδα του στο facebook, όπου ανέβασε μήνυμα αποχαιρετισμού, σε όλους τους φίλους, συμπαίκτες και συνεργάτες του στην Αρκαδία.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους για αυτά τα 4 πολύ όμορφα και γεμάτα χρόνια. Γνώρισα ανθρώπους που θα είναι φίλοι μου, που με έκαναν να νιώθω ότι είμαι και από την Τρίπολη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα