Ήρθε και πιάνει δουλειά ο Ζαρντίμ

Ήρθε και πιάνει δουλειά ο Ζαρντίμ

Gazzetta team
Ήρθε και πιάνει δουλειά ο Ζαρντίμ

bet365

Πάτησε... Ελλάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και πιάνει άμεσα δουλειά, αφού το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να συζητηθεί το θέμα του μεταγραφικού σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε σήμερα το πρωί στην χώρα μας, παρά το γεγονός πως τα Μέσα της πατρίδας του υποστήριζαν ότι βρισκόταν στην Ελλάδα από χθες το βράδυ. Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» σηκώνει άμεσα... μανίκια, αφού σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, ώστε να έχουν τις πρώτες συζητήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα αύριο θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Ζαρντίμ από την ΠΑΕ, στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος», στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα