Ήρθε και πιάνει δουλειά ο Ζαρντίμ
Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε σήμερα το πρωί στην χώρα μας, παρά το γεγονός πως τα Μέσα της πατρίδας του υποστήριζαν ότι βρισκόταν στην Ελλάδα από χθες το βράδυ. Ο νέος προπονητής των «ερυθρολεύκων» σηκώνει άμεσα... μανίκια, αφού σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, ώστε να έχουν τις πρώτες συζητήσεις σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.
Από εκεί και πέρα αύριο θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του Ζαρντίμ από την ΠΑΕ, στις 2 το μεσημέρι στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος», στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
