«Μπλεγμένοι» Μπλάνκο και Σκόκο;

Gazzetta team
«Μπλεγμένοι» Μπλάνκο και Σκόκο;

bet365

Μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, όπου εκτός από τον Σεμπάστιαν Σάχα, και οι Μπλάνκο και Σκόκο φέρονται να εμπλέκονται στα στημένα παιχνίδια.

Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΪ, το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου (0-4) στο ΟΑΚΑ ήταν στημένο από παίκτες της Ένωσης.
Θυμίζουμε πως υπήρχαν σχετικά στοιχεία στα cd του υπερκοργιού της ΕΥΠ, όπου ο μάνατζερ του Σάχα κάνει λόγο για μειωμένη απόδοση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η σχετική κασέτα έχει κατατεθεί στην εισαγγελία.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γιώργο Καλόφωνο βρέθηκε και κατέθεσε μάρτυρας, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφτηκε για προφανείς λόγους.

Στην κατάθεσή του αυτή, που έγινε το πρωί της 7ης Μαρτίου ενώπιον του Καλόφωνου και παρουσία της γραμματέως του, ο μάρτυρας έχει καταθέσει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, σχετικά με τα στημένα παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, για τον εν λόγω αγώνα, στην τρισέλιδη κατάθεσή του αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου (0-4) στήθηκε από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Σεμπάστιαν Σάχα, και δύο Αργεντίνους παίκτες της ομάδας, τους Μπλάνκο και Σκόκο».

 

Τελευταία Νέα