Δεκαπέντε μέρες... περιθώριο!

Δεκαπέντε μέρες... περιθώριο!

Νίκος Αθανασίου
Δεκαπέντε μέρες... περιθώριο!

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Σεμπάστιαν Λέτο νιώθει ενοχλήσεις, θα συνεχίσει για το επόμενο δεκαπενθήμερο στη Μπολόνια και αν δεν υποχωρήσει ο πόνος θα μπει χειρουργείο!

Κακά μαντάτα από την Ιταλία για τον Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις παρά την ειδική θεραπεία στη Μπολόνια και τα πράγματα πια είναι πιο ξεκάθαρα από ποτέ. Αν οι ενοχλήσεις δεν υποχωρήσουν μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες, ο Λέτο θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο για να τελειώσει αυτό το θέμα οριστικά και να αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα