Oι... ευκαιρίες του Φορτούνη!

Oι... ευκαιρίες του Φορτούνη!

Gazzetta team
Oι... ευκαιρίες του Φορτούνη!

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν μετανιώσει για την απώλεια του Κώστα Φορτούνη την περσινή σεζόν, ωστόσο ο Έλληνας διεθνής δύσκολα θα είχε φανέλα βασικού!

O Oλυμπιακός ήθελε το περασμένο καλοκαίρι τον Φορτούνη, ο Αστέρας ζήταγε 600.000 για να τον δώσει, ενώ και ο «μικρός» ήθελε 400.000 τον χρόνο, χρήματα που ούτε καν τα συζήταγε ο Ολυμπιακός. Τώρα, βέβαια, στοιχίζει τρεις φορές περισσότερο (2 εκ. ευρώ ζήτησε η Καϊζερσλάουτερν) και γι' αυτό, άλλωστε, το έχουν μετανιώσει στον Πειραιά που δεν τον πήραν πέρυσι, αλλά το περίεργο είναι ότι τώρα ο Ολυμπιακός το συζητάει. Δεν ξέρω αν θα τον πάρει τον παίκτη, βέβαια, αλλά το γεγονός ότι έχουν γίνει επαφές με τους Γερμανούς, αποδεικνύει ότι αν μη τι άλλο το συζητάει.

Διαβάστε ΕΔΩ τις ευκαιρίες που θα είχε ο Φορτούνης αν έπαιρνε πέρσι μεταγραφή στον Ολυμπιακό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα