Προς Ανόρθωση ο Νέτο

Προς Ανόρθωση ο Νέτο

Gazzetta team
Προς Ανόρθωση ο Νέτο

bet365

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ανόρθωση είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάρσι Νέτο, αφού πλέον βρίσκεται με το... ένα πόδι εκτός Άρη.

Η ομάδα της Αμμοχώστου βρίσκεται πολύ κοντά στον παίκτη των «κιτρίνων», για τον οποίο είχε γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες ότι μιλάει με συλλόγους της Μεγαλονήσου. Παράλληλα ο παίκτης δέχεται και πιέσεις όπως φαίνεται από την Ανόρθωση για να λύσει το δυνατόν γρηγορότερα την συνεργασία τους με τους Θεσσαλονικείς, την στιγμή βέβαια που δείχνει και ο ίδιος να θέλει την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου «deal».

Aν μάλιστα αυτό πραγματοποιηθεί, τότε στην κυπριακή ομάδα θα βρει έναν παλιό του γνώριμο, τον Τόνι Κάλβο που έχει ήδη υπογράψει στον σύλλογο. Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε ότι ο Βραζιλιάνος έχει λαμβάνειν ένα αρκετά σεβαστό ποσό από τον Άρη, οι άνθρωποι του οποίου και προσπαθούν να βρουν μία συμβιβαστική λύση, που δεν θα φέρει την κατάσταση στα άκρα και θα είναι το δυνατόν αναίμακτη για τον σύλλογο. Όπως και να 'χει εξελίξεις αναμένεται να έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και θα έχει τις τελικές επαφές με τους «κίτρινους» και όπως όλα δείχνουν θα πει το οριστικό «αντίο» στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα