Άγγλοι για Μέλμπεργκ

Άγγλοι για Μέλμπεργκ

Άγγλοι για Μέλμπεργκ

bet365

Στο «στόχαστρο» των Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον φέρνουν τον Όλοφ Μέλμπεργκ αγγλικά δημοσιεύματα, την στιγμή που παραμένει ακόμα ανοιχτό το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός άσος των Πειραιωτών εξακολουθεί να έχει μεγάλο έρεισμα στο «νησί», απόρροια εξάλλου και της πολύ επιτυχημένης παρουσίας του πριν από μερικά χρόνια με την φανέλα της Γουέστ Χαμ. Η φημολογία μάλιστα των τελευταίων ημερών τον φέρνει εκ νέου στην λίστα της πρώην ομάδας του, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έχει δεχτεί κι επίσημη πρόταση, τόσο από την ίδια, όσο και από την Σαουθάμπτον.

Τροφή βέβαια στα συγκεκριμένα σενάρια, δίνει το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει πει το «ναι» στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» και η οποία φτάνει συνολικά στα 1,3 ευρώ «καθαρά» (1.000.000+300.000 ευρώ μπόνους). Με δεδομένο μάλιστα ότι έχει ήδη πατήσει τα 35 ο Μέλμπεργκ, κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητη θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς, την στιγμή βέβαια που ίδιος ψάχνει και το τελευταίο πιθανότατα «δυνατό» συμβόλαιό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα