Λαγός διετίας στον Παναθηναϊκό

Λαγός διετίας στον Παναθηναϊκό

Λαγός διετίας στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Τάσος Λαγός θα μείνει τελικά στον Παναθηναϊκό αφού υπήρξε αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του παρά την επιθυμία του Γιώργου Δώνη να τον πάρει στον ΠΑΟΚ.

Ο Τάσος Λαγός που αγωνίζεται τα τελευταία έξι χρόνια στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού ήταν έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ του Γιώργου Δώνη αφού προοριζόταν για την πρώτη ομάδα, όμως, η επιθυμία του Ζεσουάλδο Φερέιρα να παραμείνει στο τριφύλλι έκανε τους πράσινους διοικούντες να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον διεθνή άσο για άλλα δύο χρόνια.

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

Ο 20χρονος μέσος είχε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι τις 30 Ιουνίου και ενώ φαινόταν ότι θα κατέληγε στην Τούμπα τελικά υπήρξε αλλαγή δεδομένων και συμφώνησε να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Υπενθυμίζουμε, πως ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων δεν είχε βρει σημείο επαφής στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό για επέκταση της συνεργασίας τους. H πρόταση της πράσινης διοίκησης έφτανε στις 40.000 ευρώ ετησίως για τον νεαρό παίκτη που αμειβόταν με 20.000 ευρώ, αλλά αυτό που ήθελε περισσότερο ήταν η συμμετοχή στην πρώτη ομάδα.

Τελικά με την προτροπή του Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέμεινε στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Επέκταση συνεργασίας με Λαγό
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Λαγό για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2014.

Με αφορμή αυτή τη συμφωνία, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα με την οποία είμαι δεμένος και από τη μέχρι τώρα θητεία μου στην οποία έχω διδαχθεί πολλά. Στόχος μου πλέον είναι να συμμετέχω περισσότερο στην πρώτη ομάδα και φιλοδοξία μου η καθιέρωση στον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα